Informeel, gezellig, leerzaam

Wat is er leuker dan met collega's, zakelijke relaties, vrienden of familie wijnen te proeven, er heerlijk van te genieten en er in een ontspannen sfeer iets over op te steken?

        20160401 W6 9518         DSC06631           DSC01718    


Els Groot WijnWorkshops heeft in 2019 een nieuwe naam en website gekregen, Vinaventura! Kijk op www.vinaventura.nlHet verjaardagfeestje van Jikkie was helemaal top, leuke mensen, heerlijk eten en super lekkere wijn! En jij maakte het echt persoonlijk met een leuk en interessant verhaal bij iedere wijn. Complimenten.

Met vriendelijke groet
Mirjam

Een wijnproeverij vindt plaats op een locatie die je zelf regelt: op kantoor, in een café, een zaaltje of gewoon bij je thuis. Ook kan ik helpen met het vinden van een mooie locatie. Datum, begin- en eindtijd worden in overleg vastgesteld. Vervolgens verzorg ik alles van a tot z: proefglazen, servetjes, wijnkoelers, kurkentrekkers en: goede wijnen! Samen ontdek je hoe wijnproeven in zijn werk gaat: kijken, walsen, ruiken, proeven... en genieten!

De klant is koning: jouw wensen staan voorop. Maar om je wat houvast te geven heb ik hier 2 uiteenlopende voorbeelden. Maar waar je ook voor kiest, de wijnen die je proeft zijn door mij zorgvuldig geselecteerd bij wijnboeren die ik ken. Meestal heb ik ze zelf meegebracht uit het buitenland. Het zijn eerlijke, heerlijke wijnen.

Basis-wijnproeverij
Je proeft 5 wijnen
Duur: 2 uur
Prijs: € 17,50 p.p. met een minimum van 10 personen. *

Uitgebreide wijnproeverij
Je proeft 7 wijnen, waaronder een champagne / bijzondere crémant of dessertwijn. Of een barolo of barbaresco; brunello di Montalcino of vino nobile di Montepulciano.
Duur: 2 uur.
Prijs: € 30 p.p. met een minimum van 10 personen.

Je kunt de proeverij altijd uitbreiden met heerlijke bijpassende koude hapjes à € 3 p.p.
Als je er echt een diner van wilt maken met 7 gangen, geen probleem! Daarvoor werk ik samen met een kok: Liduin Fransen van Smakelijk-catering. Prijs op aanvraag.
Vraag meteen informatie aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De prijs is exclusief BTW
  Ik reken € 0,19 per km aan reiskosten